„Сеќавање за м-р Ристо Палигора (1961 – 2018)“


јануари 23, 2024 во 10:20 am

Здружението „Македонида“ Ве поканува на настанот:

„Сеќавање за м-р Ристо Палигора (1961 – 2018)
со промоција на книгата – водич
Седум цркви во Пелагонија, Мариово и Преспа
во издание на Здружението Македонида од Скопје“

Промотор – Владимир Ѓорески

Со поддршка на Меѓународната ликовна колонија „Де Ниро“ – Битола
Културен и информативен центар – Битола
Четврток 25 јануари во 19 часотПогледни ги сите објави