Достава

makedonida.org Ви нуди бесплатна испорака со купени повеќе од два производи. Доставата за еден производ чини 120 денари и ќе ви биде пресметана во вкупната сума со цената на производот.

Начините на плаќање за online нарачки се:

– со кредитни и дебитни картички на Visa или MasterCard

– плаќање при достава на врата со откуп

Испораките ги вршиме преку Фалкон Лоџистик брза пошта во рок од 1-3 работни дена од порачката, но во некои исклучителни ситуации и до 5 работни денови.

За сите дополнителни информации испратете ни email на [email protected] или побарајте не на 070 240 747.